Hungary Air Taxi

Sétarepülés repülővel

Ha még sosem repült életében vagy csak nagy utasszállító géppel, akkor biztosíthatjuk, hogy egészen új perspektívából fogja látni az világot kisgépes sétarepülésünk alkalmával. Tapasztalt pilótáink és Cessna C-172/C-182 repülők garantálják, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva térnek haza a sétarepülésből. Ne hagyja ki Ön se ezt a csodálatos lehetőséget!
Ajándéknak is nagyszerű!
Szerezzen örömet ajándék utalványunkkal.

Foglalás, érdeklődés: info@rotorway.hu

Cessna C-182
Cessna C-172

Kisrepülős sétarepülés foglalás

Név: * Dátum: *
E-mail: * Időpont: *
Telefonszám: *    
Megjegyzés, egyéb igény:
Mehet

DA40 fly
sétarepülés

SÉTAREPÜLÉS:

Két fő esetén felár nélkül tudunk fotóst biztosítani, aki a repülés részleteit megörökíti. Csodálatos képeket készít az indulás és a repülés pillanatairól. A képeket CD-n, emailen, vagy akár előhívva adjuk át.

DIAMOND DA40 TDI egymotoros repülő

Diamond DA40-es 4 személyes repülővel.

Induló repülőtér Tököl (LHTL). Például, Tököl-Visegrád-Esztergom-Tököl útvonal körülbelűl 60 perc. Ez az útvonal nagyon kedvelt, mert még Budapest Budai része felett is elhaladunk.

Beindult a Balaton. Nagyon szép képek készültek. Párat a Galéria menü alatt meg lehet nézni!

Messzebb, gyorsabban és nagyobb biztonsággal. A DA40 jelenleg az egyik legjobban felszerelt egymotoros repülőgép. Fedélzetén megtalálható a Garmin 1000 glass cockpit robotpilótával kombinálva. Kényelmes bőrüléseiben nagyon élvezetes az utazás. Nagy ablakai, kitűnő kilátást biztosítanak. A kabinban minden utasnak külön légbefúvo teszi konfortosabbá a repülést. (fenti képek)

Foglalás, érdeklődés: info@rotorway.hu

 

 
Mögöttünk az ügyvéd áll.